BESTE WOK AARSCHOT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 58 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Beste Wok Aarschot. Meer weten? Ontdek meer

2 jun 2024 om 21:40 Het eten was heel lekker!
1 jun 2024 om 10:00 De zoetzure saus was niet te eten en te weinig groenten in de babi pang suas was gekabbeld
28 apr 2024 om 11:02 Deze keer was het echt niet lekker, had kip met groenten besteld en was niet te eten. Het was een hele hoop sojascheuten met water als saus en geen smaak + praktisch geen kip. Het was hier goed in het verleden...
17 apr 2024 om 20:25 Ongelofelijk snelle levering. Het eten was zeer lekker (ook niet te vettig) zeker voor herhaling vatbaar
2 apr 2024 om 22:20 Lekker gegeten, vind hun kippenballetjes toch wel de beste van alle in de omgeving.
1 apr 2024 om 0:19 De kip in looksaus is niet mijn ding, maar de scampi in room en look waren super lekker. Zoals ik ze gewoon ben als ik daar ga eten. Eten was nog goe warm. Vriendelijke meneer bij levering
27 mrt 2024 om 20:17 Weinig nasi voor toch wel veel geld vindt ik.
25 mrt 2024 om 7:46 Om stipt zes uur geleverd zoals aangevraagd
16 mrt 2024 om 23:09 Geleverd voor het 10 minuten voor het afgesproken uur,heel goed want we hadden honger. De man was heel vriendelijk. En het eten was super lekker.
28 feb 2024 om 6:52 Heel simpel superlekker gegeten
25 feb 2024 om 21:40 Lekker en snel geleverd
18 feb 2024 om 15:40 Vlug geleverd en lekker eten